jueves, 24 de mayo de 2012

NADAL GUANYA A ROMA PER SISENA VEGADA


Rafael Nadal va assolir el seu sisè títol en el Màsters 1000 de Roma (2.427.975€) després d'imposar-se a Novak Djokovic per 7-5 i 6-3 en la final. L'últim partit del torneig va haver de disputar-se el dilluns, la intensa pluja caiguda sobre la capital italiana va impossibilitar la disputa del mateix el diumenge. Nadal va aconseguir amb la victòria sobri Djokovic el títol 49 de la seva carrera i va recuperar el nombre 2 mundial, el que li valdrà per a ser segon cap de sèrie en el segon Gran eslam de la temporada, Roland Garros.



El títol li serveix també per a avançar a Roger Federer en l'històric de títols Màsters, el jugador de Manacor suma ja 21 tornejos d'aquest nivell. "Ha estat un partit en el qual hi ha hagut alternatives, en el qual ell ha dominat per moments, en el qual jo he dominat per moments. Crec que ha estat una molt bona final", va comentar Nadal després del partit.



És, a més, la segona victòria consecutiva que Nadal aconsegueix sobri Djokovic després de l'aconseguida setmanes abans a Montecarlo. L'espanyol, que va arribar a acumular set derrotes consecutives contra el nombre 1 mundial, ha vençut les dos finals que els han enfrontat en terra aquesta temporada i sense cedir encara cap màniga. El duel entre els dos jugadors queda en 18 victòries per a Nadal i 14 per a Djokovic en el que conforma la rivalitat amb més partits del circuit actual. En el total de la temporada el compte marca 2-1, ja que el nombre 1 va començar l'any amb una victòria sobre Nadal a Melbourne.



Nadal va demostrar una vegada més la primacia del deu tennis en l'argila. La de Roma va ser la seva victòria 35 sobre la superfície en la qual ha jugat 39 finals. Els nombres demostren el seu poder, sis victòries a Roma, set a Barcelona, vuit a Montecarlo i sis a Roland Garros a l'espera del que pugui succeir aquesta temporada. Són ja 70 títols els quals engalanen les prestatgeries de Nadal.



En el quadre femení la millor actuació espanyola la va signar Anabel Medina, que va arribar els vuitens de final. En aquesta ronda va ser derrotada per la recent guanyadora a l'Obert de Madrid, Serena Williams.


No hay comentarios:

Publicar un comentario