domingo, 13 de mayo de 2012

NADAL CONQUISTA EL SEU SETÉ GODÓ


Rafael Nadal va conquistar el seu setè títol en el Barcelona Open Banc Sabadell - 60º Trofeu Conde de Godó (2.072.500$), Internacionals d'Espanya, després de superar, per quarta vegada en la final, a David Ferrer per 7-6(1) i 7-5, tal com ja va fer en les edicions de 2008, 2009 i del passat any 2011 en la central del Real Club de Tennis Barcelona-1899.



La final entre Nadal i Ferrer va ser la desena entre espanyols en els 60 anys del torneig i la nombre 86 en la història del circuit professional masculí.



“És una mica inimaginable guanyar aquí per setena vegada. És un torneig especial per a mi perquè es juga en el meu club i guanyar a casa, enfront de gent que coneixes, és una mica especial. He jugat a un nivell molt alt per a guanyar en Montecarlo i a Barcelona, sense perdre cap set, però creo que ho he fet a un alt nivell des del principi de la temporada a Austràlia”, va analitzar un Nadal que ha igualat el rècord de set finals disputades a Barcelona, establert per Manuel Orantes entre 1969 i 1977, encara que el tennista granadí només es va anotar la victòria en tres d'elles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario