domingo, 20 de mayo de 2012

ELS ESPANYOLS NO PASSEN DE QUARTS A MADRID


Roger Federer es va imposar en la final del Màsters 1000 de Madrid (3.090.150€) a Berdych. Cap dels espanyols va aconseguir passar fins a les semifinals del torneig, Fernando Verdasco i David Ferrer van arribar les quarts de final com millor resultat entre els jugadors nacionals, però els dos van perdre contra els eventuals finalistes.

El torneig madrileny va tenir una bona quantitat de sorpreses amb les eliminacions tempraneras de Rafael Nadal i Novak Djokovic. La victòria final de Federer li encimbella a la segona posició del rànquing mundial en detriment de Nadal.

Nadal va perdre en vuitens de final contra Verdasco. El madrileny es va imposar en la seva terra per primera vegada en 14 enfrontaments, però en la següent ronda, contra Berdych, va perdre de manera contundent. Ferrer, per la seva banda, no va poder emular al seu compatriota i trencar un historial sense victòries en el seu duel contra Federer.

El suís li ha guanyat en les 13 ocasions en les quals s'han enfrontat i Madrid no va suposar un punt d'inflexió en aquesta relació. L'alacantí, quartfinalista el passat any a Madrid i semifinalista fa dos, ha estat el primer jugador que arriba a les 30 victòries aquesta temporada, després de guanyar tres tornejos a Auckland, Buenos Aires i Acapulco, i ser finalista a Barcelona. Ferrer va vèncer en la ronda prèvia a Nicolás Almagro.

Tampoc en el quadre femení les jugadores espanyoles van poder arribar a les rondes finals. Anabel Medina va ser la que més lluny va arribar en el torneig a l'arribar a la tercera ronda. En aquest partit va ser eliminada per la revelació a Madrid, Varvara Lepcheno, nord-americana d'origen uzbeko que la va vèncer en tres sets.

En la segona ronda havien quedat eliminades Silvia Soler davant la xinesa Na Li, nº 8 mundial, Lourdes Domínguez a les mans de la checa Petra Cetkovska, i Carla Suárez davant la checa Lucie Safarova, tot just unes hores després de protagonitzar una de les sorpreses del torneig a l'eliminar en el seu debut a la ex nombre u mundial sèrbia, Jelena Jankovic.


No hay comentarios:

Publicar un comentario