martes, 10 de abril de 2012

L'ALTRA COPA DAVIS, ESPANYA/ÀUSTRIA: ON ESTAN ELS NENS

Però on estan els nens?, apuntava una senyora al terme de la tercera jornada, quan amb l'esquadra nacional victoriosa donant la volta al rodo, va caure en el compte de les seves absències. Ho veuen per la tele, va confirmar el seu acompanyant, que a més va sentenciar, amb aquests preus els pares els deixen a casa.

La mig pista buida o plena, segons s'escoltin les diverses fonts informatives, cinc mil dos-cents seixanta espectadors eren els nombres que es remenaven en la sala de premsa, assenyalen que alguna cosa no va funcionar com estava previst.

Tal vegada la baixa de Rafa Nadal, la crisi, les vacances, les previsions dels organitzadors, o vagi vosté a saber, van fer que les graderies lluïssin el blau dels seus seients. No calia ser molt llest, ni recórrer als estadístics de la R.F.E.T., per a saber el que s'aveïnava.

I no obstant això, normal per aquestes comunitats, la llotja de presidència va mostrar una ple fins a la bandera.

Les nombroses espanyoles van rivalitzar amb les escasses austríaques, encara que a nivell d'animació estiguessin parelles, va haver  bon ambient i esportivitat, que és el que es duu quan se sap a priori qui serà el vencedor. Ja veurem si guanyem als Estats Units, i Argentina fa el propi amb la República Txeca, com ens reben els nostres estimats germans sud-americans.

Els nens, la pedrera que s'il·lusiona pensant a ser els futurs Ferrer, Almagro, Granollers i López, no donaven senyals de vida.

Els van representar els aplegapilotes, bons tennistes de les diferents entitats provincials, però eren pocs, uns vint. En el lateral oest, iniciaven l'ona els animosos de la Escola Municipal de Tennis de Benicassim, però encara que ho aconseguirien en contades ocasions, els pesava el fred i l'altura. Es valora la seva joventut i preparació festiva, amb un deu per als seus monitors.

Va Continuar parlant la dona, “jo hauria regalat les entrades als joves tennistes de Tarragona, Castelló i València, perquè veiessin als seus ídols, s'omplís l'estadi, i aquest de la tele, Carbonell, contés com es fan de bé les coses pels nostres lares”.

Si senyora, i jo a més ho hagués fet el primer dia amb premeditació, traïdoria i nocturnitad.

1 comentario:

  1. Et vaig enviar un correu amb el resultat de la secció d'esports en PDF. L'has llegit?

    ResponderEliminar